Over ons

201Created is opgericht door senior ontwikkelaars en leiders in de community met jarenlange ervaring in het bouwen van API’s. Omdat we zien dat eigen elk project op dezelfde wijze wordt ingericht, hebben we een omgeving ontwikkeld die we direct kunnen neerzetten en waarop we elke gewenste databron kunnen koppelen. Dit scheelt bedrijven niet alleen een hoop tijd en geld, maar zijn ze ook er van gegarandeerd van de meest robuuste code, complete moniotoring en schaalbaarheid.

Door onze ervaring met zowel kleine als grote API systemen, weten we wat er komt kijken bij het opzetten van een goede API: design, veiligheid, stabiliteit, documentatie, snelheid, flexibiliteit om maar een paar zaken te noemen.

We merken dat niet alleen bedrijven zitten te wachten op een dergelijke API omgeving. Daarnaast bieden we onze diensten ook aan design en web-bureau’s die vaak gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van mobile en frontend websites, maar vaak niet de kennis en kunde in huis hebben om API systemen op een degelijke manier op te zetten. Met onze hulp kunnen deze bureau’s niet alleen grotere, maar ook complexere opdrachten aannemen waarbij de kennis en expertise gedeelt wordt.